Smörgåstårtor av högsta klass - välkommen till en värld av smak och lyx hos oss på MarcusKräftan!


Vi är stolta över att erbjuda dig de mest utsökta och lockande smörgåstårtorna som du någonsin kommer att smaka.

Vi strävar efter perfektion i varje tårta vi skapar. Vårt dedikerade team av erfarna kockar och konditorer kombinerar passion, kreativitet och exceptionell skicklighet för att frambringa mästerverk av smak och skönhet. Varje tårta är ett konstverk som inte bara kommer att förföra dina smaklökar utan även dina ögon.

Vi lägger stor vikt vid att använda endast de finaste och färskaste råvarorna. Varje ingrediens väljs noggrant ut för att säkerställa att smakupplevelsen är helt enastående. Vi samarbetar med utvalda lokala producenter och leverantörer för att säkerställa att varje tårta är fylld med äkthet och kvalitet.

Våra smörgåstårtor är skapade med omsorg om detaljerna. Varje lager, fyllning och dekoration är noggrant utformat för att ge en perfekt balans mellan smaker och texturer. Varje tugga tar dig med på en resa av kulinarisk njutning, där varje smakexplosion blir ett minne för livet.

Oavsett om det är till en födelsedagsfest, bröllop eller event, så är våra smörgåstårtor det perfekta valet för att imponera på dina gäster. Ge dem en upplevelse de sent kommer att glömma, och skapa minnen som varar för evigt.

Utforska vårt exklusiva sortiment och låt oss skapa en smörgåstårta som överträffar dina förväntningar.

149 kr/person

Klassisk Smörgåstårta

Upplev vår klassiska smörgåstårta med skagenröra, romsås och lime dressing.

Varje tugga bjuder på en perfekt kombination av handskalade räkor, kräftstjärtar och ägg. Vår hemlagade skagenröra är krämig och smakrik med en fräsch touch av dill och citron. Den lätta och uppfriskande lime dressingen lyfter fram smakerna på ett enastående sätt. Dekorerad med omsorg, är varje tårta en konstnärlig skapelse som lockar både ögon och smaklökar. Njut av en smörgåstårta som är en perfekt balans mellan smaker och texturer, för en oförglömlig matupplevelse.

149 kr/person

Kall & varmrökt Smörgåstårta

Utforska vår lockande smörgåstårta med rökt och kallrökt lax - en sensation för dina smaklökar. 

Varje tugga av denna utsökta skapelse bjuder på en perfekt kombination av smakfull rökt laxs och delikat kallrökt lax, vars lenhet smälter i munnen.

Vår rökta lax är varsamt tillagad för att behålla sin rika smak och saftighet. Den adderar en djup och distinkt karaktär till smörgåstårtan. Den kallrökta laxen ger en härlig kontrast med sin delikata textur och milda smakprofil.

Vi kompletterar dessa lyxiga laxvarianter med noggrant utvalda ingredienser för att förhöja smakupplevelsen. Fräscha örter och krispiga grönsaker ger en knaprighet och fräschhet som balanserar de rökiga tonerna perfekt. 

Vare sig det är en speciell tillställning eller en lyxig vardagsmiddag, är vår smörgåstårta med rökt och kallrökt lax en gastronomiska upplevelsen. Tillaga av vårt passionerade team och dekorerad med kärlek, är varje tårta en syn för ögonen och en fest för smaklökarna. Upplev den oemotståndliga kombinationen av smaker och njut av en smörgåstårta som tar dig på en smakresa du sent kommer att glömma.

399 kr / person

Smörgåstårta Lyx - En gourmetfest med hummer och löjrom

Upplev en exklusiv smakupplevelse med vår Smörgåstårta Lyx.

Denna lyxiga tårta kombinerar färska ingredienser som hummer och löjrom för att skapa en oemotståndlig smakfusion. Varje tugga är en perfekt balans mellan saftigt bröd, generös hummerfyllning och en krämig touch av färskost och gräddfil.

Smörgåstårta Lyx är det perfekta valet för festliga tillfällen. Med sin elegant presenterade toppning av löjrom blir den garanterat en omtalad del av ditt festbord. Beställ denna gastronomiska delikatess från Marcuskräftan.se och låt oss leverera en smakfest som kommer att imponera på dina gäster.

Marcuskräftans Färdiga Mackor - Smakrika alternativ för ditt företags snabba och läckra mellanmål


Ge dina anställda och kunder en smakfull överraskning med våra färdiga mackor från Marcuskräftan. 

Varje macka är en välkomponerad smakexplosion som snabbt tillfredsställer smaklökarna. Våra mackor erbjuder kreativa smakkombinationer som ger en välbalanserad och tillfredsställande måltid, perfekt för det snabba företagsmellanmålet eller en smidig lunch.

Marcuskräftans färdiga mackor är det perfekta valet för företag som vill erbjuda sina anställda och kunder en läcker och bekväm matupplevelse. Våra smakrika alternativ levereras med högsta kvalitet och med en bekvämlighet som passar en hektisk arbetsmiljö. Beställ era färdiga mackor från Marcuskräftan idag och ge era medarbetare och kunder en smakresa som kommer att uppskattas.

Skagröra

En tidlös favorit som garanterat kommer att uppskattas av dina anställda och kunder. Vår skagröra är fyllig och krämig med en härlig blandning av färsk skagenröra, saftiga räkor och krispiga grönsaker. Varje tugga tar dem tillbaka till soliga dagar vid kusten och ger en smak av sommar och njutning.

Kallrökt lax

För dem som älskar den distinkta smaken av kallrökt lax är denna macka ett utmärkt val. Saftiga skivor av kallrökt lax kombineras med krispig sallad och en hint av citron. Det är en perfekt balans mellan rökig sälta och fräschhet som kommer att imponera på smaklökarna.

Salami och brieost

En spännande kombination av smak och textur som kommer att förgylla företagets matsalar. Våra mackor med salami och brieost erbjuder en harmoni mellan den kryddiga salamin och den krämiga, milda brieosten. Tillsammans med knaprig sallad och färskt bröd skapar de en smakupplevelse som kommer att göra lunchpausen extra njutbar.

Ost och skinka

En klassisk kombination som aldrig går ur stil. Våra mackor med ost och skinka är enkelheten och goda smakens essens. Med färsk sallad och läckert bröd får dina anställda och kunder en smörgås som är lika tillfredsställande som den är lätt att äta.

Följ oss i sociala medier!