Vill du bli en del av Marcuskräftan säsong 2023?

I östergötlands hjärta, närmare bestämt i Väderstad hittar ni familjeföretaget Marcuskräftan AB. Här produceras och saluförs skaldjur i alla dess sorter och skaldjurentusiaster från när och fjärran styr stegen mot Marcuskräftan för en smakupplevelse utöver det vanliga. 
Inför säsongen 2023 behöver vi utöka vårt team med 4 personer. Är du den vi söker?

Välkommen till oss på MarcusKräftan AB där vi strävar efter att leverera den bästa kvaliteten på våra produkter. Som en del av vårt team hoppas vi att du är redo att arbeta hårt, ha kul och vara en del av en passionerad grupp människor.

Som sommarpersonal hos oss kommer du att vara en viktig del i att säkerställa en glatt och effektiv verksamhet under säsongen. Du kommer att få möjligheten att växa både personligen och yrkesmässigt medan du bidrar till vårt team.

Så om du är en driven och positiv individ som är redo att göra en skillnad, sök nu en plats hos oss på MarcusKräftan AB. Vi ser fram emot att lära känna dig

Butiksmedarbetare – 3 st 
Arbetsstart mellan 2023-06-01 – 2023-07-01 
Säsongsavslut mellan 2023-09-01 – 2023-09-30
 
Du kommer primärt att jobba med försäljning i våra delikatessbutiker i Väderstad och Linköping. Här du får lära dig om diverse skaldjur, såser och fiskar. I butiken ingår även arbetsuppgifter som att ta emot order och sköta bokningar via våra digitala kanaler. Du kommer även få arbeta inom produktion med att paketera och hantera stora order. 
B körkort är meriterande.
 
Produktionsmedarbetare 1 st 
Arbetsstart mellan 2023-07-01 – 2022-08-01 
säsongsavslut mellan 2022-09-01 – 2022-09-30

Du kommer primärt att jobba inom produktion i vårt nya kokeri. Här kommer du få lära dig att tillaga diverse skaldjur med fokus på signalkräftor. Detta är ett fysiskt och roligt arbete som kräver fokus och uthållighet. Du kommer även få jobba inom försäljning i butik och hjälpa till i övriga produktionen. 
Truckkort och B körkort är meriterande  

Stämmer detta in på dig?
·      Jag är kundorienterad och vill alltid ge bästa möjliga service
·      Jag är ansvarsfull och gillar att ha ordning och reda omkring mig
·      Jag gillar när det är fullt upp och blir inte stressad utav långa köer utan ger varje kund den service de förtjänar.
·      Jag ser vad som behöver göras och är inte rädd för att hugga i direkt.
·      Jag är lösningsorienterad när problem uppstår och tar itu med de viktigaste delarna först.
·      Känner du igen dig på dessa påståenden och vill ha ett fantastiskt roligt och lärorikt jobb på ett mindre och snabbväxande företag? 


Tveka inte att skicka in din ansökan!

Antal tjänster som behöver tillsättas är totalt 4 st.

Ansökan skickas till jobb@marcuskraftan.se 
Sista ansökningsdag 1 Maj – 2023

 

Följ oss i sociala medier!