Vill du bli en del av Marcuskräftan ?

Om företaget:
Marcuskräftan AB är en banbrytande aktör inom skaldjur och fisk branschen och en stolt leverantör av högkvalitativa skaldjur till kunder över hela Sverige. Våra rötter sträcker sig djupt in i den svenska traditionen av att njuta av färska och välsmakande produkter från hav och sjö. För att bättre betjäna våra kunder har vi även nyligen öppnat exklusiva butiker i Väderstad och Linköping, där vi strävar efter att erbjuda en unik skaldjursupplevelse.

Plats:
Väderstad och Linköping

Arbetsuppgifter:
Som medarbetare hos Marcuskräftan AB får du möjligheten att vara en del av våra butikers framgångsrika team. Arbetsuppgifterna kan variera, men inkluderar bland annat:

Kundservice och rådgivning
Försäljning av våra kvalitetsprodukter
Förpackning och sortering av skaldjur
Lagerarbete
Eventuell körning av truck (meriterande)
Kvalifikationer:
För att trivas och vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du har följande egenskaper och kvalifikationer:

En passion för skaldjur och gastronomi
God kommunikationsförmåga
Pålitlig och ansvarstagande
Flexibel och arbetsvillig
God fysisk kondition
Körkort (meriterande)
Truckkort (meriterande)

Omfattning:
Marcuskräftan söker 3 säsongsmedarbetare med start enligt överenskommelse. Det finns goda möjligheter till extraanställning.

Arbetstider:
Arbetstiderna kan variera mellan kl:06:00-18:00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Under verksamhetens högsäsong juli-sep krävs hög tiilgänglighet. 

Ansökan:
Om du är intresserad av att arbeta hos Marcuskräftan AB och vara en del av vårt team, skicka din ansökan så snart som möjligt. Ange din tillgänglighet och bifoga ditt CV om möjligt. Ansökningar behandlas löpande.

Skicka din ansökan till: jobb@marcuskraftan.se 

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och att tillsammans fortsätta erbjuda våra kunder en enastående skaldjursupplevelse i våra butiker!

 

Följ oss i sociala medier!